3F Superligaen

Udlandsdansker: Ville elske at komme tilbage til Vestegnen!

Selvom det kun er fire måneder siden, Mikael Uhre skiftede til MLS-klubben Philadelphia Union, vil han langt fra afskrive en retur til Brøndby IF i fremtiden.

Søndag fik Mikael Uhre scoret sit første mål i Philadelphia
Foto: Dan Hamilton-USA TODAY Sports.

Brøndby IF solgte i vinter deres angriber-darling, 27-årige Mikael Uhre, til amerikanske Philadelphia Union.

Opstarten i MLS-klubben har været vanskeliggjort af en skade og en kortere måltørke, men nu har han atter vendt tilbage i vant form med målnæse og karakter.

Det til trods, og selvom han blot har været i udlandet siden januar, vil Uhre ingenlunde udelukke, at han en dag vil vende retur til Vestegnen og trække i den blå-gule trøje, som han har et godt forhold til.

– Ja, selvfølgelig har jeg gjort mig tanker om, at jeg gerne vil spille for Brøndby igen en dag. (…) Man kan sige, at det var der, jeg virkelig blomstrede op. Vi har nogle rigtig gode minder sammen, og dem vil jeg selvfølgelig gerne skabe flere af, understreger Mikael Uhre i et længere interview med Tipsbladet.

CV om formdyk og manglende transfermagi: Selvfølgelig bærer jeg en del af ansvaret

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Han vil dog ikke komme ind på, hvornår en retur til Brøndby IF kan komme på tale. Men han afskriver langt fra et comeback til de forsvarende danske mestre i fremtiden.

– Men igen, fodboldverdenen svær at forudsige, i forhold til hvordan det lige kommer til at spænde af. Men ja, selvfølgelig, hvis muligheden byder sig, og hvis timingen er rigtig, så ville jeg elske at komme tilbage til Brøndby, slutter han.

Uhre scorer første mål i USA – se det her

Mikael Uhre er fortsat den mest scorende i Brøndby-trøjen i indeværende sæson, hvor det blev til elleve scoringer, inden han foretog skiftet til MLS-klubben Philadelphia Union. Her fik han ligeledes, og endelig, hul på målbylden forleden. Se det i ovenstående artikel.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P