3F Superligaen

SønderjyskE-anfører: Lidt af et mirakel

AGF fik efter en sen scoring et enkelt point med fra hjemmekampen mod SønderjyskE, og det var langt fra ufortjent vurderer SønderjyskE’s anfører Marc Dal Hende.

Marc Dal Hende efter uafgjort mod AGF
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Matematikken vil endnu ikke være helt med, men reelt ligner SønderjyskE endegyldigt en af Superligaens to nedrykkere denne sæson.

Søndag blev det godt nok til et enkelt point på udebane mod AGF, men da det netop er AGF, de jagter i SønderjyskE, forblev pointforskellen den samme som før kampen, men nu er der én kamp færre til at indhente de otte point op.

Det kunne dog nemt have set anderledes ud søndag aften, hvor AGF først med tre minutter tilbage af kampen fik udlignet til 1-1, og derfor føles resultatet mere som et nederlag end som en uafgjort i SønderjyskE-lejren.

– Ja det er det helt klar også for os, det var ærgerligt. Set over kampen er det fortjent nok, at AGF får noget med. Vi har mange store drenge inde, som forsvarer boksen fantastisk i dag. Det er lidt vores sæson i en nøddeskal, at de lige scorer til sidst, men set over en hel kamp er det vel fair nok, lød det efter kampen fra SønderjyskE’s Marc Dal Hende.

SønderjyskE bragte sig foran 0-1, da kampen blot var et kvarter gammel, men selvom den føring altså holdt i 72 minutter, så kunne AGF-udligningen være kommet tidligere.

– Jeg synes ikke, vi havde rigtig godt styr på det. Jeg synes, det var lidt et mirakel, at vi var foran 0-1 ved pausen, der var simpelthen for mange fejl, sagde Dal Hende til TV3 Sport.

Highlights: Sen AGF-scoring sikrede point

1-1-resultatet betyder, at SønderjyskE nu skal vinde sine resterende tre kampe, mens AGF skal tabe sine resterende tre kampe, og dermed ser det ualmindeligt vanskeligt ud for de lyseblå sønderjyder.

– Følelsen er nu, at det ser endnu mere svært ud end før, men vi kæmper til det er matematisk slut, at vi ikke kan overleve, men det er klart, at det ser tungt ud, lød det resignerende fra SønderjyskE’s 31-årige anfører.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P