Premier League

Man City-stjerne: Vi gav det perfekte modsvar

Manchester City viste høj klasse oven på nederlaget i Champions League i midtugen, hvilket Jack Grealish var meget tilfreds.

Jack Grealish Manchester City Premier League
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester City udnyttede Liverpools pointtab lørdag aften, da Pep Guardiolas tropper søndag vandt med hele 5-0 over Newcastle.

Det var en vigtig sejr for mesterskabsaspiranter oven på en hård uge, hvor City blev slået på målstregen af Real Madrid i Champions League-semifinalen, hvilket Jack Grealish også selv indrømmede efter kampen.

– Vi vidste hele tiden, at der ville være pres på os, især efter kampen i midtugen. Vi gav det perfekte modsvar. Vi stod sammen som en enhed, hvilket var det, vi havde brug for. Nu skal vi forsøge at ende sæsonen stærkt.

– Vi skal bare derud og vinde resten af vores egne kampe, for vi er i føresædet. Vi må ikke kigge på det, der sker rundt om os. Vi skal bare derud og vinde hver kamp, siger Jack Grealish til klubbens hjemmeside efter 5-0 sejren.

Du kan se alle mål fra kampen øverst i artiklen.

Premier League-legende: Manchester City-profil passer ikke ind – Snart fortid i klubben

Med tre kampe tilbage af Premier League-sæsonen for både Manchester City og Liverpool, før de lyseblå med tre point ned til Merseyside-klubben. Derudover har Guardiolas mandskab også en væsentlig bedre målscorer, hvilket bliver den afgørende faktor i sidste ende, hvis de to klubber skulle ende á point.

Manchester Citys næste kamp i Premier League er onsdag den 11. maj, når Grealish og resten af holdet møder Wolverhampton.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P