Premier League

Lampard efter tre massive overlevelsespoint: Det er ikke færdigt

Everton manager, Frank Lampard, var mere end tilfreds med sit mandskabs præstation efter sejren over Leicester.

Frank Lampard Everton Premier League
Foto: Geoff Caddick/AFP/Ritzau Scanpix.

Everton sikrede sig tre vigtige point i overlevelseskampen i Premier League med en sejr over Leicester City søndag eftermiddag.

Selvom Merseyside-klubben nu har spillet sig over nedrykningsstregen med fire kampe tilbage, så maner Evertons manager, Frank Lampard, til ro, da den engelske legende godt er klar over, at intet er afgjort endnu.

– Vi havde en plan, som spillerne fulgte lige meget hvad. Spillerne arbejdede fremragende og det er tre vigtige point for os. Det er ikke færdigt, langt fra selvfølgelig, men spillerne kan være meget tilfredse med det, de leverede på banen i dag, siger Everton-manageren til BBC Sport.

Thomas Gravesen: Vil selvfølgelig påvirke mig, hvis Everton rykker ud

Søndagens sejr betyder, at den engelske traditionsklub nu ligger et point over stregen, hvor det for nu er Leeds, der placerer sig på 18. pladsen. Everton har dog en kamp i hånden i forhold til nedrykningskonkurrenterne, hvilket kan betyde, at Lampards tropper kan udbygge forspringet.

Everton næste kamp i Premier League er onsdag den 11. maj, når Merseyside-klubben møder Watford, der allerede er sikker på nedrykning til The Championship i næste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P