3F Superligaen

Kvistgaarden om Uhres tunge sko: Jeg tager kampen op

Mathias Kvistgaarden er lidt overraskende blevet manden, der satses på i Brøndby-angrebet, efter de forsvarende danmarksmestre i vinter mistede topscorer Mikael Uhre.

Mathias Kvistgaarden vil gå i Mikael Uhres fodspor i Brøndby IF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det er blot blevet til syv scoringer for Brøndby på denne side af nytår.

Dermed er Mikael Uhre stadig ganske suveræn topscorer i klubben, selvom han ikke har spillet i klubben siden før nytår. To af forårets scoringer har unge Mathias Kvistgaarden stået for, og selvom han dermed har ni scoringer op til Uhre på topscorerlisten, så er han klar til at overtage rollen fra den nuværende Philadelphia-spiller.

– Det er selvfølgelig tunge sko. Uhre var en ekstremt vigtig spiller for det her hold, og det er nogle store sko, man skal fylde ud, hvis man skal komme efter ham, men jeg vil gerne tage kampen op og gøre alt for, at jeg kan blive den næste, siger han til TV3+.

Brøndby møder søndag ærkerivalerne fra F.C. København, og det vil selvsagt være en fin kamp igen at komme på tavlen for den 20-årige angriber, der dog har særligt én anden overskyggende motivation.

Udlandsdansker: Ville elske at komme tilbage til Vestegnen!

– Der er masser motivation. En motivation er, at vi skal tilbage på den rette spor igen, og det er nok den, der er mest vigtig for os lige nu, det er at komme i gang med en god stime igen. Vi er klar til at spille, og vi er klar til at tage kampen op, vi tror hver eneste gang vi går på banen at den vender, lyder det fra Kvistgaarden.

Der er Kickoff på Brøndby Stadion søndag klokken 16.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P