3F Superligaen

Falk: Vi er pisse skuffede og trætte af det

Rasmus Falk var godt og grundigt træt af, at F.C. København ikke fik alle tre point, da københavnerne mødte Brøndby IF søndag.

Rasmus Falk F.C. København FCK Superliga
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

F.C. København smed søndag to vigtige point i mesterskabskampen, da Brøndby IF scorede et sent udlignende mål inde i overtiden.

Hovedstadsklubben lignede længe et hold, der ville sikre sig alle tre point på Brøndby Stadion, men ti dårlige minutter af FCK til sidst i kampen kostede vitale point. Det ærgrer også klubbens midtbanekreatør Rasmus Falk, der er godt træt af kampens udfald.

– Vi er rigtig skuffede. Vi skal gøre det til 2-0 og 3-0 i kampen, og de sidste ti minutter spiller vi ikke ret klogt.

– De (Brøndby IF, red.) havde ikke noget at tabe, så de smider alt frem. Jeg synes, vi skal spille den klogere, men det kan vi ikke gøre noget ved nu. Vi spiller igen onsdag, og det handler om at blive klar til det.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Vi er pisse skuffede, og vi er trætte af det i dag, men det handler om at komme hurtigt videre, for det er vigtigt, det der foregår onsdag.

– Spillemæssigt var det vel okay, men vi skal vinde kampen i dag. Det håber jeg også, at I kan se udefra. Vi havde en anden snak, hvis de ikke havde scoret til allersidst, siger FCK’eren til TV3+ efter kampen.

Du kan høre resten af interviewet med Rasmus Falk øverst i artiklen.

Bruus: Fedt at kunne drille FCK i guldkampen

Det uafgjorte resultat mod Brøndby IF søndag betyder, at F.C. København kun vil føre Superligaen med et enkelt point, hvis FC Midtjylland formår at at vinde over AaB på udebane søndag.

FCK’s næste mulighed for at få en sejr er onsdag den 11. maj, når københavnerne gæster JYSK park og møder formstærke Silkeborg IF, der har vundet deres seneste seks kampe i mesterskabsspillet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P