3F Superligaen

Derby-frelseren Greve: Har været et svært år for mig

Efter en svær start i Brøndby IF, håber Mathias Greve, at scoringen imod F.C. København kan blive et vendepunkt for ham.

Mathias Greve Brøndby IF Superliga
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Brøndby IF sikrede sig et enkelt point imod F.C. København i søndagens Derby på en sen scoring af Mathias Greve.

Netop den tidligere Randers FC-spiller havde måske mere end nogen anden brug for så vital en scoring i Brøndby-trøjen, da den 27-årige midtbanespiller har haft en svær første sæson på Vestegnen, hvilket han fortalte om efter kampen.

– Kæmpe, kæmpe, kæmpe forløsning. Jeg har kæmpet lidt med det, det seneste år i Brøndby, så at score i så vigtig en kamp, det kan fandme ikke beskrives. Virkelig fed følelse.

– Det kan forhåbentligt give afsæt til, at jeg kan få lidt selvtillid og komme ind og sætte mit præg på tingene her i Brøndby, fordi det har været et svært år for mig. Så kæmpe forløsning, siger Mathias Greve til TV3+.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Derudover håber Brøndby-spilleren også på, at indsatsen og resultatet imod F.C. København kan blive det vendepunkt for holdet, som de har haft brug for.

– Sådan et mål her til sidst, det tror jeg er vendepunktet for os, også fordi det er sådan en vigtig kamp. Ja, nu skal vi til at have nogle point på kontoen, siger Greve.

Bruus: Fedt at kunne drille FCK i guldkampen

Det uafgjorte resultat imod FCK er det første point, som Brøndby IF har fået i mesterskabsspillet, mens det samtidig er første gang i otte kampe, at vestegnsklubben får point i Superligaen.

Brøndbys næste kamp er torsdag den 12. maj, når de på MCH Arena møder FC Midtjylland, der er på jagt efter guldet i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P