3F Superligaen

David Nielsen: Den flotte hvide trøje vejer tungt

David Nielsen var først og fremmest lettet efter AGF's sene udlignende mål imod SødnerjyskE.

David Nielsen AGF Superliga
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Det lignede længe, at AGF ville tabe endnu engang i Superligaen, men i sidste ende formåede aarhusianerne at spille 1-1 imod SønderjyskE hjemme på Ceres Park.

David Nielsen var derfor en lettet cheftræner, da han efter kampen blev interviewet af TV3 Sport, hvor han dog også lagde vægt på, at AGF-trøjen måske kræver lidt mere end andre trøjer i Superligen.

– Det er jo helt surrealistisk, at vi står efter 87 minutter og er bagud i den her fodboldkamp. Det er jo for vildt, men det er sådan, det er.

– Den vejer tungt den flotte hvide trøje med AGF på brystet. Det var mænd i dag, der kunne spille med den. Vi spiller en god kamp og kreerer vel det fleste antal chancer, vi har gjort i hele sæsonen.

AGF-boss erkender blankt: Har brugt for mange forsøg på at finde de gyldne elleve

– Det var selvfølgelig dejligt, at drengene fik noget med fra den her kamp, og så kunne vi pludselig mærke igen, hvad det er for en fodboldklub, vi er, da vi scorer til 1-1. Så kan det godt være, at det var lidt tyndt besøgt i aften, men der kom et brøl, som var hjertefølt, og som var vigtig for os. Så nu er det hele Aarhus til Vejle på torsdag.

AGF’s uafgjorte resultat imod SønderjyskE var første gang i fem superligakampe, at aarhusianerne ikke gik fra banen som tabere.

“De Hviies” næste kamp i Superligaen er torsdag den 12. maj, når AGF på udebane møder Vejle BK.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P