3F Superligaen

CV om formdyk og manglende transfermagi: Selvfølgelig bærer jeg en del af ansvaret

Brøndby IF er inde i endnu en stime i Superligaen. Denne gang en negativ en af slagsen med syv nederlag på stribe. Nu indrømmer sportdirektøren Carsten V. Jensen, at de forsvarende danske mestres deroute bestemt også er hans ansvar.

Carsten V. Jensen erkender, at Brøndby IF ikke har leveret varen på det seneste.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby IF vandt sidste sæson deres første mesterskab i 16 år, men i denne sæson har det været mere nat og dag med resultaterne. Nu tager Carsten V. Jensen bladet fra munden og erkender, at det ikke har været godt nok på det seneste.

Det gør han i et længere interview med Ekstra Bladet.

Medie: Stryger Larsen afviser Brøndby

Læs interviewet med Carsten V. Jensen efter reklamen.

– Det korte svar, når vi ser på det her og nu, er nej. Vi har ikke præsteret, som vi havde forventet. Vi er alle skuffet over at ligge nummer seks. Det hersker der slet ingen tvivl om. Overordnet set er det selvfølgelig mit ansvar, hvem vi køber og sælger. Så ja, jeg har naturligvis et stort ansvar for den situation, vi befinder os i lige nu, lyder det fra sportsdirektøren hos de forsvarende danske mestre.

Carsten V. Jensen er klar i mælet, når det kommer til at tage ansvar. Men han vil dog ingenlunde male fanden på væggen, selvom Brøndby IF spillemæssigt halter for tiden.

Brøndby-profil vil udnytte manglende fans

De har handlet for lidt over 40 millioner på transfermarkedet, hvor erstatninger for særligt Mikael Uhre, Morten Frendrup og Jesper Lindstrøm er blevet fundet. De har dog ikke helt slået til endnu.

Carsten V. Jensen tror dog fuldt og fast på, at de nytilkomne spillere – i form af Marko Divkovic, Carl Björk med flere, vil bidrage med mere i den kommende periode.

– På den måde kan du godt sige, vi her og nu ikke har fået nok ud af vores investeringer. Men det billede vil ændre sig og jeg forventer at vi både sportsligt og økonomisk vil ende ud med et positivt resultat over tid, slutter Carsten V. Jensen, der samtidigt erkender, at øjebliksbilledet i forhold til spillerhandler ikke er optimalt. Det kan dog hurtigt ændre sig, forklarer han.

Brøndby IF tager hjemme imod F.C. København i dag kl. 16:00 i københavnerderbyet. Se kampen på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P