3F Superligaen

Bruus: Fedt at kunne drille FCK i guldkampen

Brøndby kom søndag ud af sin krise, da det blev til et enkelt point i københavnerderbyet mod F.C. København, men det betyder også meget for Brøndby-spillerne at kunne stikke en kæp i hjulet på rivalernes gulddrømme.

Andreas Bruus kan godt lide at drille FCK
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kampen om mesterskabet har bølget frem og tilbage, og søndag skrev Brøndby et nyt kapitel.

Godt nok er Brøndby selv for længst ude af kampen om guldet, men søndag fik de med et sent mål af Mathias Greve et 1-1-resultat og dermed ét point ud af kampen mod mesterskabsfavoritterne fra F.C. København.

Det at kunne drille rivalerne i kampen om guldet betyder en hel del i Brøndby.

– Ja selvfølgelig gør det det, vi elsker at drille hinanden klubberne imellem. Det betyder lige så meget for os at kunne ødelægge deres guldkamp, som det ville for dem, hvis det var os. Vi synes helt sikkert det er fedt at kunne drille dem lidt, ikke fordi vi synes det er fedt at hjælpe FC Midtjylland på vej, men det er trods alt bedre, end at FCK vinder guldet, sagde Brøndbys Andreas Bruus efter kampen til TV3+.

Highlights: Brøndbys krise brudt mod FCK

Det uafgjorte resultat sætter samtidig en stopper for en den negative stime, som Brøndby på det seneste har været inde i.

Det er nemlig blevet til syv nederlag i træk for de forsvarende mestre, og det er ny rekord for klubben i superligasammenhæng.

– Vi scorer til sidst, det betyder alt for os. Vi brænder også et par store chancer, jeg synes det er fuldt fortjent, at vi får den udligning til sidst. Som du kan se på fansene (på Sydside-tribunen, red.), så betyder det alt. Det betyder alt ikke at tabe de her kampe, når vi ikke kan vinde dem, så skal vi i hvert fald ikke tabe dem, og det er så vigtigt at [Mathias] Greve kommer ind og får scoret i dag, lød det fra Bruus.

Mens det ene point ikke for alvor batter for Brøndby, der fortsat er sidste i mesterskabsspillet, kan det ene point betyde, at FC Midtjylland kan spille sig bare ét point fra københavnerne, hvis de slår AaB senere søndag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P