3F Superligaen

AGF-helten Tingager: Det har været en lortesæson

AGF havde næppe stillet sig tilfreds med et enkelt point før søndagens kamp mod SønderjyskE, men som kampen skred frem viste et point sig pludselig mere som en sejr end som et nederlag.

Frederik Tingager AGF Lortesæson
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Når Vejle mandag møder Viborg, kan AGF’s ene point i søndagens sene superligakamp mod SønderjyskE vise sig at være både godt og skidt.

For selvom AGF stort set ikke længere kan hentes af SønderjyskE, så har Vejle, trods et pointefterslæb på syv point, stadig én kamp i hånden i forhold til AGF.

I første omgang føles det ene point dog mere som en sejr end som et nederlag for AGF, der holder SønderjyskE otte point bag sig med tre kampe tilbage af sæsonen.

– Det er utrolig vigtigt, de kunne have været fem point efter os. Jeg føler, vi skal tage meget med fra den kamp her og bevare optimismen og troen på, at vi har det i egne hænder. Det har været en lortesæson, men det er os selv, der kan få os ud af den, og opbakningen i dag er helt fantastisk, de (tilskuerne, red.) tror på det lige til det sidste, og det gør, at vi får scoret til 1-1, sagde kampens AGF-målscorer, Frederik Tingager, efter kampen til TV3 Sport.

– Vores situation taget i betragtning og kampens betydning, så er et point massivt i forhold til, hvis vi havde tabt kampen. Det er meget, meget vigtigt at vi får scoret. Jeg synes egentlig vi kom frem til mange store chancer i dag, men 1-1 var det næstbedste, vi kunne få med.

Highlights: Sen AGF-scoring sikrede point

AGF var bagud fra kampens 15. minut og 72 minutter frem, inden Frederik Tingager i det 87. minut dukkede op i feltet og snittede et Jack Wilshere-indlæg i målet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P