3F Superligaen

AaB’er trods to graverende fejl: Jeg mister ikke modet

AaB’s Mathias Ross var markant impliceret i begge FC Midtjyllands mål i søndagens 1-2-nederlag, men det får ikke den unge forsvarsspiller til at miste modet.

Mathias Ross AaB
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Efter ti minutters spil var AaB bagud 0-2 i søndagens kamp mod FC Midtjylland.

0-1-scoring kom allerede efter to minutter, da Mathias Ross mistede bolden på kanten af eget felt, og prompte straffede gæsterne den unge AaB’ers fejl. Efterfølgende var det igen Ross der mistede bolden ved midtjydernes 0-2-scoring, men de personlige fejl sætter sig ikke mentalt.

– Jeg har modet til at tage bolden med frem, og jeg synes ikke, at den fejl jeg laver ved 1-0 målet gør mig bange eller mere tilbageholden i mit spil. Sådan kan man også se på det; Jeg mister ikke modet på trods af fejlen, og det er noget, jeg skal tage med mig, sagde Mathias Ross efter kampen til 6’eren.

21-årige Mathias Ross har netop afsonet to spilledages karantæne, efter han fik to gule kort sidst, AaB mødte FC Midtjylland. Selvom fejlene i dagens kamp ærgrer ham, så er der en mening med risikoen.

– Jeg føler da, at jeg har en stor andel i det, det skal der ikke være nogen tvivl om. Når jeg på den måde giver dem et mål, så er det beklageligt. Omvendt vil jeg også sige, at det er en del af den måde, vi gerne vil spille på; At tage nogle risici. Jeg tog en risiko, jeg ikke skulle have taget.

Highlights: FCM åbnede guldkampen i Aalborg

– Jeg skulle bare have taget bolden med frem og lagt den op. Der er ikke så meget at gøre ved det nu, det er en del af fodbold og en del af livet. Der sker fejl, det vigtigste er reaktionen derpå, og den synes jeg egentlig, jeg havde, blandt andet ved 2-0-målet, hvor jeg prøver at spille en bold op igennem banen, og det går galt, lyder det fra Mathias Ross.

AaB har nu tre kampe tilbage og fem point op til Silkeborg på Superligaens tredjeplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P