Premier League

Medie: Forbudt skifte under opsejling – Storklub interesseret i Pogba

Paul Pogba har kontraktudløb i Manchester United til sommer, og en rival lurer angiveligt i kulissen.

Manchester City, Manchester United, Paul Pogba, Premier League, Pep Guardiola.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United havde i 2016 den helt store pengepung fremme, da man hentede den franske stjerne, Paul Pogba, tilbage klubben.

Forinden havde Pogba brilleret i Juventus, men efter seks år i Manchester United, må franskmanden kigge tilbage på et, i manges øjne, undervældende ophold i den engelske traditionsklub.

Der er derfor heller ikke meget der tyder på, at Paul Pogba og Manchester United kommer til at forlænge aftalen med hinanden til sommer, hvor midtbanestjernens nuværende kontrakt har udløb.

Nu forlyder det sig så, at Paul Pogba har fanget interessen hos en af Manchester Uniteds allerstørste rivaler.

Ifølge Daily Mail, er ærkerivalerne Manchester City nemlig lige nu i færd med at undersøge muligheden for at hente Paul Pogba til sommer.

Her skulle Pep Guardiola have udset sig den franske stjerne som en af de mulige afløsere til at tage over på midtbanen efter Fernandinho, der formentlig forlader Manchester City til sommer.

Daily Mail skriver videre, at Manchester City først kan komme med et tilbud til Pogba efter sæsonen, da transferregulationer afholder Premier Leagues aktuelle førerhold fra at agere tidligere – noget, der meget vel kan blive en hæmsko i jagten på den eftertragtede underskrift fra franskmanden.

Pogba om fremtiden: Kunne beslutte mig i morgen

Noget, der næppe bliver en udfordring for Manchester City er til gengæld lønnen. Pogba tjener lige nu omkring 2,5 millioner kroner om ugen i Manchester United, men det bliver altså ikke et problem at matche i Manchester City.

Paul Pogba er noteret for 233 kampe for Manchester United, hvilket har kastet 39 mål og 51 assists af sig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P