Highlights: Brighton ydmyger Manchester United med 4-0

Manchester United blev lørdag aften skilt ad af Brighton i Premier League, hvor især anden halvleg var en blamage af De Røde Djævle.

Manchester United Brighton & Hove Albion Premier League

Manchester United blev lørdag aften ydmyget af Brighton & Hove Albion på udebane, da De Røde Djævle tabte med hele 4-0.

Allerede 15 minutter inde i opgøret scorede Brighton deres første mål, da Moises Caicedo bragte Brighton i front med 1-0. Anden halvleg skulle alligevel blive endnu værre for Manchester United, da først Marc Cucurella scorede til 2-0 i det 49. minut, hvorefter Pascal Groos efter 57 minutter satte 3-0 scoringen ind.

Ondt blev dog værre for Ralf Rangnicks mandskab, da Leandro Trossard fortsatte ydmygelsen af United, da belgieren scorede til 4-0 efter 60 minutters spil, hvilket også blev kampens sidste.

Manchester United har dermed lukket 56 mål ind i denne sæson, hvilket er det højeste antal nogensinde i klubbens Premier League-historie.

Brighton & Hove Albion 1-0 Manchester United (Moises Caicedo, 15′)

Brighton & Hove Albion 2-0 Manchester United (Marc Cucurella, 49′)

Brighton & Hove Albion 3-0 Manchester United (Pascal Gross, 57′)

Brighton & Hove Albion 4-0 Manchester United (Leandro Trossard, 60′)