3F Superligaen

Brøndby-profil vil udnytte manglende fans

Brøndbys Henrik Heggheim ærgrer sig over de manglende FCK-fans til søndagens kamp, men han mener stadig, at det er noget, man bør udnytte i Brøndby.

Brøndby IF, F.C. København, Superligaen, udebanefans, boykot.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Når Brøndby IF tager imod F.C. København til det største derby i dansk fodbold søndag, bliver det uden udebanefans, ligesom det var tilfældet i Parken senest.

De manglende udebanefans sker på baggrund af en beslutning, som Divisionsforeningen tog tidligere på året, på opfordring fra politiet.

Brøndbys Henrik Heggheim fortæller i et interview med bold.dk, at han føler sig overbevist om, at fraværet af FCK-fans er en klar fordel for Brøndby – og at man skal forsøge at udnytte det.

–  Det er klart, at lyden fra Brøndby-fansene var savnet i derbyet. Nu er det så omvendt på søndag, hvor der kun er Brøndby-fans, og det skal vi prøve at udnytte, lyder det fra Heggheim til bold.dk.

Heggheim understreger desuden også, at selvom måtte se kampen frqa sidelinjen mod F.C. København i Parken, så kunne han sagtens fornemme, at fraværet af Brøndby-fans gjorde det sværere for Brøndby.

Brøndby-fans varsler stemningsboykot: Kollektive straffe er ikke vejen frem!

Selvom det nu er Brøndbys tur til at spille med 100 procents opbakning fra lægterne, og Heggheim mener man skal udnytte det, ærgrer det ham stadig, at kampen søndag bliver spillet uden FCK-fans. Han mener nemlig, at det at have både ude- og hjemmebanefans til kampe er en del af fodbolden.

Brøndby IF og F.C. København tørner sammen søndag klokken 16.00 på Brøndby Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P