Vanvittig afslutning: Helenius sænkede Randers i sidste minut

Silkeborg IF vandt endnu engang i Superligaen, da Nicklas Helenius i allersidste minut scorede sejrsmålet mod Randers.

Silkeborg IF Randers FC Silkeborg JYSK park

Silkeborg IF vandt med 1-0 over Randers FC i en højintens kamp, der blev afgjort i kampens sidste minut af Superligaens topscorer, Nicklas Helenius.

Det var to formstærke mandskaber, der kom ind til fredagens opgør på JYSK park. Silkeborg havde vundet alle deres kampe i mesterskabsspillet, mens Randers ankom med to sejre i træk i bagagen.

Den store selvtillid afspejlede sig da også tydeligt i kampens første halvleg, hvor begge mandskaber sprudlede af spillelyst. De største chancer tilfaldt dog Kent Nielsens mandskab, men ingen scoringer kom der i de første 45 minutter.

Silkeborg lander kontrakt med chefens søn

I anden halvleg fortsatte den høje intensitet i opgøret, hvor kampen i perioder bølgede frem og tilbage. Silkeborg var dog stadig mandskabet, der kom frem til de helt store chancer, men ind ville bolden ikke.

Det udfald var ikke nok for Silkeborgs Nicklas Helenius. I kampens andet og sidste tillægsminut steg Superliga-topscoreren op og pandede det forløsende mål ind bag Patrik Carlgren i Randers-målet, hvilket skabte euforiske scener på JYSK park.

Den sene sejr betyder, at Silkeborg IF nu har vundet seks ud af seks kampe i mesterskabsspillet, mens Kent Nielsens tropper samtidig indtager tredjepladsen i Superligaen med fire kampe tilbage i denne sæson.