3F Superligaen

Medie: AaB tæt på forsvarsspiller hos ligakonkurrent

AaB kommer efter alt at dømme til at miste forsvarsstyrmanden Rasmus Thelander denne sommer, og nu ser nordjyderne ud til at forstærke sig hos en ligakonkurrent.

AaB's træner Lars Friis i 3F Superliga-kampen mellem AaB og Silkeborg IF på Aalborg Portland Park, søndag den 24. april 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rasmus Thelander har kontraktudløb i AaB denne sommer, og umiddelbart ser parterne ikke ud til at blive enige om en forlængelse.

Dermed skal AaB have fat i en ny mand til den centrale del af forsvaret, og her er valget angiveligt faldet på en kendt skikkelse i dansk fodbold.

Nordjyske melder nemlig, at AaB er tæt på Viborgs hollandske forsvarsspiller Lars Kramer, der ligeledes har kontraktudløb i den midtjyske by denne sommer.

AaB-sportschef Inge André Olsen ønsker ikke at kommentere på hollænderen, men siger til den nordjyske avis:

– Det er rigtigt, at vi kigger efter en forsvarsspiller, og det er naturligt, at vi først og fremmest ser på, hvilke muligheder der byder sig i den danske liga.

Lars Kramer har spillet i Viborg FF siden sommeren 2019, og i AaB kan han blive genforenet med cheftræner Lars Friis, som han spillede 32 kampe under i Viborg.

Medie: AaB leder efter Thelander-alternativer

Kramer har en fortid i den hollandske klub Groningen, ligesom han tidligere i karrieren har spillet ungdomsfodbold for blandt andre Ajax og NEC Nijmegen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P