Inter overvandt mareridtsstart og leverede stort comeback

Inter formåede at sikre sig alle tre point fredag aften efter at have været bagud med to mål i første halvleg.

Inter Serie A

Inter leverede et flot comeback, da de vandt med 4-2 hjemme på San Siro over Empoli i Serie A.

De forsvarende italienske mestre var tvunget til sejr, hvis de skulle presse AC Milan på førstepladsen, men det blev en besværlig omgang for Inter.

Fem minutter inde i opgøret var det nemlig gæsterne fra Empoli, der bragte sig i front med 0-1 på en scoring fra Andrea Pinamonti. I det 28. minut var det endnu engang udebaneholder, der var på spil Kristjan Asllani scorede til 0-2.

På vej videre – Suarez hinter exit fra Atlético

Trods en mareridtsstart formåede Inter dog at bringe balance i regnskabet inden pause.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Først lavede Simone Romagnoli et selvmål for Empoli i det 40. minut og kun fem minutter scorede Inter-topscoreren Lautaro Martinez det udlignende mål til 2-2.

I anden halvleg fuldendede milaneserne det vilde comeback, da Martinez endnu engang var på spil i det 64. minut med den vitale scoring til 3-2.

Journalist: AC Milan tæt på ombejlet hollænder

Helt til sidst krydrede Alexis Sanchez på resultatet, da han lukkede og slukkede den begivenhedsrige kamp til 4-2 i det 94. minut.

Dermed lykkedes det for Inter at overvinde den dårlige start, mens deres sejr betyder, at de indtager førstepladsen i Serie A for nu, indtil AC Milan har spillet deres kamp søndag.