3F Superligaen

Helten Helenius: Magisk for hele Silkeborg

Silkeborg IF's helt store helt fredag aften, Nicklas Helenius, kalder forløsningen omkring hans scoring magisk.

Nicklas Helenius Silkeborg IF Superligaen
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix.

I kampens sidste minut blev Silkeborg IF’s Nicklas Helenius matchvinder, da oprykkerne slog Randers FC med 1-0 i mesterskabsspillet.

Silkeborg-helten var derfor naturligvis i ekstra godt humør, da Discovery+ interviewede superligatopscoreren foran netop det mål, hvor han tidligere på aftenen havde scoret det vitale mål.

– Fuldstændig magisk. Magisk for hele holdet, magisk for hele stadion og Silkeborg. Det var sgu fuldt fortjent, synes jeg. En meget lige kamp, men vi har stadig nogle store chancer. Jeg skylder et par stykker, Vallys har et par stykker.

– Det var magisk at gøre det hernede (Ved Silkeborg-fansene, red.)og så i de sidste sekunder, og den jubelscene vi laver med fansene. De giver os noget ekstra derinde, og vi bliver ved med at tro på det, og så kom det magiske øjeblik til sidst, siger Nicklas Helenius.

Silkeborg lander kontrakt med chefens søn

Den sene sejr betyder, at Silkeborg IF indtager Superligaens tredjeplads med kun fire kampe tilbage i denne sæson.

Helenius og Silkeborgs næste kamp i mesterskabsspillet er onsdag den 11. maj, når sæsonens helt store overraskelse skal en tur til hovedstaden og møde F.C. København på den udskældte bane i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P