Europæisk Fodbold

Fuld spilletid og kurs mod mesterskab: Dansker forlader topklub

Det går rigtig godt i belgiske Union Saint Gilloise, hvor de to danskere, Jonas Bager og Casper Nielsen, er en stor del af det oprykkerhold, der siden runde 11 har haft direkte kurs mod et sensationelt belgisk mesterskab. Alligevel er den ene dansker fortid i klubben til sommer.

Jonas bager forlader Saint Gilloise ved kontraktudløb
Foto: RUSG

Michael Schjønberg kan fortælle om, hvordan det er, men måske – MÅSKE – sker det også snart for Jonas Bager og Casper Nielsen.

Schjønberg er blandt de spillere, der senest har haft oplevelse af at rykke op og året efter blive mestre. Det skete med tyske Kaiserslautern tilbage i sæsonerne 96-97 og 97-98, og siden er det ikke sket i europæisk topfodbold.

Lige nu er der dog en god mulighed for, at det kan ske i Belgien, hvor oprykkerne fra Union Saint Gilloise med fire kampe tilbage fører den belgiske Jupiler League med tre point. På det hold spiller danske Jonas Bager og Casper Nielsen, men den tidligere Randers FC-spiller forlader snart klubben.

– Klubben havde en option, hvor de kunne lægge et år oveni i min kontrakt, som udløber til sommer. De gav os allerede meldingen i januar om, at de ikke vil benytte den. Det er faktisk god stil, da de kunne have ventet til 1. maj. Så der er ingen hard feelings, siger Bager til bold.dk.

Jonas Bager har ellers spillet 28 af klubbens 36 ligakampe i denne sæson, og senest er det blevet til fuld spilletid i klubbens to kampe i mesterskabsslutspillet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P