Premier League

Arsenal forlænger med Arteta

Premier League-klubben Arsenal har forlænget kontrakten med den spanske manager Mikel Arteta.

Foto: Ian Kington/AFP/Ritzau Scanpix

Mikel Arteta bliver i Arsenal.

Den spanske manager har netop underskrevet en kontraktforlængelse med ‘The Gunners’, så han nu vil være at finde på The Emirates til og med sæsonen 24-25.

– Jeg er spændt, taknemmelig og virkelig, virkelig glad i dag. Vi vil tage klubben det næste skridt og for alvor konkurrere med topklubberne. For at kunne det er vi nødt til at være med i Champions League.

– Vi er nødt til at kunne udvikle holdet, forbedre vores spillere, forbedre alle afdelinger, skabe endnu mere forbindelse til vores fans, forbedre atmosfæren på The Emirates, være i stand til at rekruttere top-top talent og de bedste folk for at kunne drive dette projekt til det niveau, lyder det fra Arteta.

I samme ombæring har Arsenal forlænget kontrakten med holdets kvindetræner, svenske Jonas Eidevall.

– Min far og jeg er glade for at have forlænget både Mikel og Jonas’ kontrakter. Det giver stabilitet og klarhed for fremtiden og hjælper os med at bevæge os fremad sammen på en effektiv måde, lyder det fra Josh Kroenke, der er en del af den amerikanske Kroenke-familie, der ejer Arsenal.

Arsenal-målmand: Heldigvis var vi inde i en hård periode

– Mikels dedikation og passion er tydelig for enhver. Vi stoler på, at i takt med at vi bevæger os frem, vil han få os tilbage og konkurrere om spillets største trofæer, lyder det videre fra Josh Kroenke.

Mikel Arteta har stået i spidsen for Arsenal siden december 2019. Han kom fra en stilling som assistent for Pep Guardiola i Manchester City.

Arteta har tidligere selv spillet 150 kampe for de rødblusede fra Nordlondon.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P