Champions League

Salah er ikke i tvivl: Kom med Real Madrid

Liverpool sikrede sig tirsdag en plads i årets Champions League-finale, og holdets helt store stjerne, egyptiske Mohamed Salah, er ikke i tvivl om, hvem han håber at møde i den finale.

Mohamed Salah vil helst møde real MAdrid i Champions League finalen
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Liverpool mod Manchester City er et opgør, der har været spillet 113 gange siden anden verdenskrig, men alligevel er det blevet lidt af en nyklassiker i engelsk fodbold.

Alligevel håber Liverpool-stjernen Mohamed Salah ikke på endnu et opgør mod de forsvarende engelske mestre, når Liverpools modstander i Champions League-finalen skal findes.

Liverpool bookede selv en plads i finalen tirsdag efter en comeback-sejr over Villarreal, og onsdag aften mødes Manchester City og Real Madrid i den anden semifinale.

– Hvis jeg skal være ærlig, så vil jeg gerne møde Real Madrid. City er et godt hold, og vi har allerede mødt dem et par gange i denne sæson. Jeg vil gerne møde Real Madrid, for vi tabte en finale mod dem. Den her gang vil jeg vinde, siger Salah til BT Sport.

Selvom Liverpool-spillerne selvsagt er glade for at have nået finalen og tillader sig at fejre bedriften tirsdag, så ved den egyptiske angriber godt, hvornår fokus igen rettets mod Premier League.

– I morgen (onsdag, red.) tror jeg. I dag (tirsdag, red.) skal man nyde det, vi er i finalen, så det skal lige have lidt tid, og man skal nyde øjeblikket, men fra i morgen venter der en ny turnering, og vi må ikke tabe til Spurs, så vi nyder det i dag og fortsætter i morgen, lyder det fra Salah.

Liverpool møder lørdag Tottenham hjemme på Anfield, og her bliver der igen mulighed for at lægge pres på Manchester City i toppen af Premier League. City spiller nemlig først søndag hjemme mod Newcastle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P