Serie A

Lautaro Martinez-agent: Vi venter ikke på en transfer

Inters argentinske angriber Lautaro Martinez har ingen planer om at forlade de italienske mestre, for han er glad og tilfreds med tilværelsen i Inter.

Lautaro Martinez er glad for at være i Inter
Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Lautaro Martinez har igennem de seneste tre sæsoner vist sig som en ganske habil målscorer.

Den argentinske angriber er i denne sæson trådt ud af Romelu Lukaku og Mauro Icardis skygger og er ganske suveræn topscorer i Inter. Det har fået interessen for ham til at stige, men ifølge agenten har han ingen planer om at forlade Inter.

– Vi taler tit om en mulig transfer, men han er glad i Inter, han vil bringe mere glæde til ’Nerazzurri-folkene, vi venter ikke på en transfer. Byen er fantastisk. Vi tænker kun på Inter og på at komme til VM i den bedst tænkelige form, siger agenten Alejandro Camaño ifølge Sky Sports Italia det argentinske radioprogram ¿Cómo te va?.

– Lautaro vokser som spiller, lad os ikke glemme, at han stadig kun er 24 år gammel. Han har allerede etableret sig som en af de bedste angribere på den internationale scene, lyder det videre fra agenten.

De seneste sæsoner har Martinez også etableret sig som fast mand på det argentiske landshold, hvor det indtil videre er blevet til 19 mål i 37 kampe.

Medie: Serie A-klub interesseret i dansk landsholdsspiller

Til november skal Martinez formentlig med Lionel Messi og resten af det argentinske landshold til VM i Qatar, og der er som vanligt store forventninger til det sydamerikanske landshold frem mod den turnering.

– Han er lykkelig over at spille på det argentinske landshold, de står alle bag Messi, og vi tror alle på, at det bliver Messis VM. De argentinske spillere er villige til at dø for at spille på landsholdet. Lautaro arbejder hårdt for at være på toppen og score mange mål for sit land ved VM, lyder det fra agenten.

Martinez forlængede så sent som i oktober sin kontrakt med Inter, så den nu løber til sommeren 2026.

Argentina er til VM kommet i Gruppe C, hvor de skal op imod Saudi Arabien, Mexico og Polen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P