LaLiga

LaLiga-angriber skal fire år i fængsel for seksuelt overgreb

Celta Vigo-angriberen Santi Mina er blevet idømt fire års fængsel for en forbrydelse af seksuel karakter tilbage i 2017.

Santi Mina er blevet idømt fængsel på fire år for seksuel overgreb Celta Vigo Valencia
Foto: Heino Kalis/Reuters/Ritzau Scanpix

Den tidligere Valencia- og nuværende Celta Vigo-angriber Santi Mina er blevet idømt fire års fængsel og pålagt at betale 50.000 euro i kompensation.

Straffen til den 26-årige angriber kommer, efter han er blevet kendt skyldig i seksuelt overgreb på en kvinde tilbage i 2017, hvor han stadig spillede i Valencia. Mina har anket dommen.

Anklageren krævede en straf på otte års fængsel, men ved retten i spanske Almeria, blev det altså til en straf på fire år, mens Mina ligeledes er blevet tildelt et polititilhold mod at komme nærmere end 500 meter fra sit offer de næste 12 år.

Også Minas tidligere holdkammerat David Goldar var anklaget i sagen, men han er blevet frifundet af retten i Almeria.

Dommen har fået Celta Vigo til at suspendere Santi Mina, mens klubben afventer en endelig dom.

– Som et resultat af rettens afgørelse har Celta Vigo besluttet at åbne en disciplinærsag mod Santiago Mina, som bliver midlertidig fjernet fra førsteholdets træning.

– Celta Vigo respekterer spillerens ret til at forsvare sig, men er forpligtet til at tage forholdsregler mod begivenheder, som kan underminere klubbens billede og direkte angribe dens værdier, lyder det fra Celta Vigo.

Santi Mina spillede så sent som i søndags 77 minutter i Celtas kamp mod Granada.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P