Dansk Fodbold

FCM-anfører: Man skal samle på trofæer

Erik Sviatchenko og resten af FC Midtjylland er klar til finalen i Sydbank Pokalen.

FC Midtjylland Erik Sviatchenko Sydbank Pokalen Finale
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland spillede sig onsdag aften videre til Sydbank Pokal-finalen med en samlet 4-1 sejr over Vejle Boldklub.

Midtjyderne gik ind til returopgøret med en overhånd på en 1-0 føring, men efter 20 minutter vaklede finalepladsen, da Raul Albentosa bragte balance i regnskabet.

FC Midtjylland overkom chokstart og bookede sikkert finalebilletten

Det blev dog samtidig startskuddet til en resterende kamp, som Midtjylland dominerede helt til slutfløjtet lød. Tilbage i startopstillingen var klubbens anfører, Erik Sviatchenko, der kom på scoringstavlen med kampens diste mål, og han var selvsagt begejstret over klubbens muligheder for at hive pokalen hjem.

– Man skal samle på de her trofæer, når man har muligheden. Fantastisk at vi kommer bagud og virker lidt nervøse, siger Erik Sviatchenko og uddyber kampens gang.

– Det var dag og nat, og i dag startede vi med nat, så blev det dag, og så er vi i finalen. Vi er godt kørende og denne her sejr er mega vigtig. Vi er finaleklar, afslutter den smilende anføreren.

FC Midtjylland er som sagt klar til finalen, der bliver spillet på Brøndby Stadion den 26. maj. Her møder de enten OB eller SønderjyskE, der tørner sammen torsdag klokken 18.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P