3F Superligaen

Omdiskuteret profil: AGF løj mig syg

AGF's islandske profil er ikke enig i måden, tingene har foregået på i det aarhusianske. hvor han i en længere periode blev siet fra kamptruppen.

Jon Dagur Thorsteinsson i kamp mod SønderjyskE
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Islandske Jon Dagur Thorsteinsson har i de seneste uger været en tur i mediemøllen, eftersom AGF ikke har ønsket at gøre brug af kantspilleren til de resterende Superligakampe, da han ikke ønskede af forlænge med klubben.

Nu tager den islandske fløj så bladet for munden og udtaler sig om hele missæren omkring fravalget og tiden op til.

– Det startede inden ligaen blev delt (nedrykningsspilet, red.). Der var to kampe tilbage. Jeg blev erklæret syg, selvom jeg ikke var syg. Der følte jeg, at der foregik noget mærkeligt. Efter landsholdspausen fik jeg at vide, at jeg ikke var en del af kamptruppen længere, siger den 23-årige islænding til fotbolti.net

AGF har længe meldt ud, at de i stedet ønskede at satse på spillere, der også er at finde i klubben i næste sæson. Den holdning ændrede sig dog forleden, da AGF ikke har vundet i ti kampe i streg og i weekendens opgør startede med profilen på banen.

I samme interview erklærer Jon Dagur Thorsteinsson sig uenig i klubbens beslutning om ikke at udtage ham til flere kampe.

– Selvfølgelig er jeg rasende på dem (AGF, red.). Jeg forstår ikke helt, hvad de lavede.

AGF-sportschef om Thorsteinsson-sag: Der har aldrig været en konflikt!

Jon Dagur Thorsteinsson spillede i weekenden 67 minutter i AGF’s nederlag til OB. AGF er med fire nederlag på stribe nu kun seks point foran Vejle BK i Superligaens nedrykningsspil.

Også SønderjyskE har meldt sig ind i kampen om overlevelse, da de slog konkurrenterne fra Vejle BK med 0-3 i weekenden.

Der resterer fire kampe af nedrykningsspilet i Superligaen, hvor AGF på søndag tager imod netop SønderjyskE på Ceres Park i Aarhus.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P