3F Superligaen

Hjernerystelse holdt ham ude i 216 dage: Fantastisk at være tilbage

Silkeborgs 25-årige midtbanespiller Mads Kaalund gjorde mandag aften comeback på grønsværen, efter en hjernerystelse har hold ham af græsset siden august.

Mads Kaalund gjorde comeback for Silkeborg i kampen mod AaB efter han har siddet ude med hjernerystelse siden august.
Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

Efter spilletid i de første fem superligakampe i sæsonen, er det ikke blevet til minutter for Silkeborgs Mads Kaalund siden den 15. august.

Det har dog ikke været manglende evner på banen men derimod en hjernerystelse, der har hold midtbanespilleren ude, men mandag aften gjorde han comeback, da det blev til 12 minutter i 4-2-sejren over AaB.

– Det er fantastisk at være tilbage. Jeg har været ude i rigtig lang tid, men det er fantastisk endelig at være tilbage. Det har været fedt at følge holdets succes igennem sæsonen – jeg havde selvfølgelig håbet, at jeg havde spillet en rolle på banen, men det er fedt at se, at holdet har gjort det godt alligevel, siger Kaalund.

Siden hjernerystelsen i kampen mod OB i august har hans holdkammerater i Silkeborg ikke set sig tilbage, og lige nu ligger oprykkerne på imponerende vis til at snupper Superligaens bronzemedaljer.

– Overordnet set er det bare dejligt at være tilbage. Derudover er det bare fedt at være en del af et hold, der gerne vil have bolden og spille rigtig fodbold. Vi er vilde med at spille fodbold, og vi har det godt sammen – bedre bliver det ikke, lyder det fra den 25-årige københavner.

AaB-målmand storroser Silkeborg: Ikke mange slår dem

Mads Kaalund kom til Silkeborg fra Nykøbing FC i sommeren 2019. Tidligere har han repræsenteret Lyngby og AB. Han har kontraktudløb i Silkeborg denne sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P