Brøndby-profil efter hård periode: Vi skal skyde brystet frem

Mads Hermansen fra Brøndby IF medgiver, at man lige nu ikke leverer på et højt nok niveau på Vestegnen.

Mads Hermansen

Brøndby IF er inde i en rigtig dårlig periode med syv nederlag på stribe. Senest formåede Brøndby IF ikke at få point ude mod Randers FC. Det var på trods af 0-1 føring og en mand i overtal langt størstedelen af kampen.

Også hos målmand Mads Hermansen giver det anledning til frustrationer over de manglende resultater i den seneste periode.

– Det føles ad helvedes til. Vi vil vinde, og vi har høje ambitioner. Lige nu er vi nummer seks, det er under vores målsætning, og det er ikke godt nok, udtaler keeperen til bold.dk.

Også hos Brøndby IF’s tilhængere har der været utilfredshed at spore. Alligevel peger pilen i en retning, hvis man skal tro den talentfulde sidste skanse i Brøndby-målet.

– Det er kun os, der kan vende det. Der er ingen, som gør det for os, derfor er vi nødt til at skyde brystet frem.

Mads Hermansen og de forsvarende mestre fra Brøndby IF har udspillet sin chance for metal i denne sæson, og kan i stedet se frem mod søndagens ‘New firm’, når F.C. København på søndag gæster Brøndby Stadion.