3F Superligaen

AaB-målmand storroser Silkeborg: Ikke mange slår dem

AaB måtte for tredje gang i sæsonen indkassere et nederlag til Silkeborg, da de mandag aften var på besøg på JYSK Park, men efterfølgende var der ikke noget forsøg på at bortforklare nederlaget fra AaB-målmand Jacob Rinne.

AaB-målmand Jacob Rinne efter superligakampen mod Silkeborg IF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

I sæsonens tredje kamp blev det for AaB til et 0-0-resultat mod Silkeborg på udebane.

Efterfølgende er det blevet til to hjemmebanenederlag til oprykkerne, og mandag blev det til et 4-2-nederlag til nordjyderne på JYSK Park i Silkeborg.

AaB kæmpede sig ellers tilbage i kampen med to udligninger, men da værterne først var kommet foran 4-2, måtte nordjyderne kapitulere. Men det behøver ikke nødvendigvis betyde, at AaB selv er et dårligt sted.

– Silkeborg er virkelig gode, og jeg tror ikke, at der er mange hold, der kommer til at slå dem i den resterende del af sæsonen. At tabe til dem betyder ikke, at vi er dårlige, siger AaB-målmand Jacob Rinne til Nordjyske.

Med sejren overhalede Silkeborg netop AaB i kampen om Superligaens bronzemedaljer.

Selvom det vil være imponerende for en oprykker at tilspille sig en tredjeplads, så skete det faktisk så sent som i 18/19-sæsonen, hvor Esbjergs oprykkerne vandt bronze. Også i 16/17-sæsonen var der bronze til en oprykker, da Lyngby imponerede stort.

Highlights: Vanvittigt bronzebrag i Silkeborg

Hvis det bliver til bronze til Silkeborg i denne sæson, gør Kent Nielsens tropper formentlig klogt i at skele til både Esbjergs og Lyngbys bronzesæsoner. Begge hold rykkede nemlig ud af Superligaen i den efterfølgende sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P