3F Superligaen

Udskiftede Thorsteinsson: Ved at blive lidt træt af det

Jon Dagur Thorsteinsson var ikke bare tilbage I truppen men også tilbage i startopstillingen, da AGF søndag tabte 1-0 til OB. Han blev dog skiftet ud undervejs i anden halvleg, og det var han ikke helt tilfreds med.

jon Dagur Thorsteinsson AGF mod OB i Superligaens nedrykningsspil
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Det blev til 66 minutter for Jon Dagur Thorsteinsson, som søndag gjorde comeback for AGF.

Thorsteinsson har ikke spillet en fodboldkampe siden den 7. marts, men søndag var han altså med for AGF, der tabte 1-0 til OB, og dermed fik islændingen ikke bidraget med det, som er grunden til, at han er tilbage på AGF-holdet – nemlig mål og chancer.

Det var dog ikke den manglende kampform, der gjorde, at han efter en god times spil blev pillet fra banen til fordel for Mustapha Bundu.

– Jeg kan altid fuldføre en kamp. Selvom det er længe siden, jeg har spillet, følte jeg, at jeg godt kunne spille hele kampen, men det er ude af mine hænder, sagde Thorsteinsson efter kampen til TV3 Sport.

Da islændingen forlod banen var det tydeligt, at det ikke var en udskiftning han selv havde foretaget, hvis han stod med trænerkasketten på sidelinjen.

– Det er ikke første gang, jeg bliver udskiftet her, og for at være helt ærlig, så er jeg ved at blive lidt træt af det, men sådan vil jeg altid reagere, når jeg bliver udskiftet så tidligt, lød det fra Thorsteinsson.

Highlights: OB redder sig og forværrer krisen i AGF

Til trods for nederlaget var der én positiv ting for AGF søndag, og det var, at SønderjyskE med en sejr i Vejle sørgede for, at nedrykningsstregen ikke er kommet tættere på AGF til trods for nederlaget.

– Der er fire kampe tilbage, og vi er bare nødt til at fortsætte og ikke have ondt af os selv og så gå ind til næste kamp for at vinde, sagde den islandske landsholdsspiller efter kampen.

AGF tager mpå søndag imod SønderjyskE hjemme på Aarhus Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P