LaLiga

Real Madrid-præsident: Benzema vinder Ballon d’Or

Karim Benzema burde vinde den næste Ballon d'Or-titel, hvis det står til Real Madrids præsident, Florentino Pérez.

Florentino Perez Real Madrid
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix.

Real Madrid vandt lørdag aften det spanske mesterskab efter en knusende sejr over Espanyol på 4-0.

Blandt målscorerne var endnu engang Karim Benzema, der scorede sit mål nummer 26 i LaLiga i denne sæson. Det er dog ikke kun i spansk fodbold, at den franske angriber har været afgørende for Real Madrid.

Benzema har spillet en stor rolle i Los Blancos’ succes i Champions League, hvor den 34-årige franskmand gang på gang har leveret på den største europæiske scene.

Vilde Benzema tangerer Real-legende

Derfor er Real Madrids præsident, Florentino Pérez, heller ikke i tvivl om, at den fornemmeste pris en fodboldspiller kan modtage skal havne hos Benzema

– Benzema har været god nu, og siden han kom. Ingen kan være i tvivl om, at de vil give ham Ballon d’Or. De kan ikke tage den fra ham.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Livet er, som det er, og ingen vil tvivle på, at den næste Ballon d’Or skal være Benzemas. Og endda med lidt forsinkelse, han skulle have haft den før, siger Florentino Pérez ifølge AS til Movistar.

I seneste Champions League-kamp scorede Benzema to mål, da Real Madrid på udebane tabte med 3-2 til Manchester City i semifinalen.

Avis: Real Madrid forlænger med stjernespiller

De to klubbers returopgør finder sted onsdag den 4. maj, når Benzema og co. tager imod Pep Guardiolas mandskab hjemme på Santiago Bernabeu.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P