Highlights: OB redder sig og forværrer krisen i AGF

Krisen kradser videre i AGF, som med et nederlag til OB søndag fortsat risikerer at rykke ud af Superligaen. Den risiko er der ikke længere for OB.

Superliga Nedrykningsspil OB mod AGF

Tre nederlag i træk er nu blevet til fire for AGF, der søndag mislykkedes med at score mod OB, der i stedet tog sin anden étmålssejr over aarhusianerne på en uge. Kampen sluttede 1-0.

Kampens enlige scoring faldt efter bare seks minutter, da den unge AGF-forsvarer Thomas Kristensen tog det lidt for roligt midt på banen. OB erobrede bolden og straffede resolut gæsterne, da 18-årige Jakob afsluttede sikkert.

I kampens sidste 84 minutter blev det ikke til flere scoringer, og dermed har OB matematisk sikret sig endnu en sæson i Superligaen. I AGF kan de glæde sig over, at SønderjyskE slog Vejle i søndagens absolutte bundopgør, og dermed har aarhusianerne fortsat seks point ned til nedrykningsstregen. Der resterer fire kampe for alle mandskaber.

OB 1-0 AGF (Jakob Breum, 6′):