3F Superligaen

Jørgensen: Et point er bedst for os

Nicolai Jørgensen startede inde i for bare tredje gang, siden han denne vinter vendte hjem til F.C. København, og han var fint tilfreds med både ét point og egen præstation i topkampen mod FC Midtjylland.

Nicolai Jørgensen FC København FC MIdtjylland topkamp superliga
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det blev til de første 76 minutter for Nicolai Jørgensen i søndagens topbrag mod FC Midtjylland.

Det er de fleste minutter, den 31-årige angriber har fået i F.C. København i denne omgang, og efter kampen var han fint tilfreds med både det ene point og sin egen præstation.

– Det brændte lidt på til sidst, må vi ærligt erkende, det var ikke helt det, der var planen. Vi har selv en mulighed eller to i kampen, hvor vi også skal score. Kampen bølger lidt frem og tilbage, og den har vel egentlig alt, man kan forvente af en topkamp ud over målene, og et point er vel egentlig bedst for os, sagde Nicolai Jørgensen efter kampen til TV3+.

I alt er det blevet til godt 300 minutter i otte kampe for Nicolai Jørgensen i Superligaen, siden han sidst i januar vendte retur til København fra Tyrkiet, og han var rigtig fint tilfreds med sin egen præstation i dagens kamp.

– Jeg synes, den er rigtig god taget i betragtning af, at det ikke er meget jeg har spillet på det sidste, så er jeg med i vores farlige situationer. Jeg kommer desværre ikke selv frem til det store, men jeg lægger op til to store chancer for mine holdkammerater, som også kunne have givet mål. Jeg var godt tilfreds og rigtig glad for at spille igen, lød det fra Nicolai Jørgensen.

Ingen vinder i Superligaens topopgør

Den 190 centimeter høje angriber har kun fået en kontrakt for denne sæson i F.C. København, og han har dermed kontraktudløb, når juni bliver til juli.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P