3F Superligaen

David Nielsen: Beslutningerne skal på plads i spillernes hoveder

David Nielsen og AGF tabte søndag den fjerde kamp i træk og er nu uden sejr i ti kampe. Det har sat sig i hovederne på spillerne, som ikke tager de rette beslutninger i kampene.

David Nielsen efter kampen og nederlagte i nedrykningsspillet mod OB
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

AGF-træner David Nielsen var ikke skuffet over spillernes energi i søndagens kamp.

Ligesom det var tilfældet i de to seneste kampe var cheftræneren tilfreds med sine spilleres indstilling, men OB-målet var et klart eksempel på en række forkerte beslutninger blandt AGF-spillerne.

Den 20-årige midterforsvarer, Thomas ’TK’ Kristensen, tog sig lidt for god tid og mistede bolden på midten af banen, men isoleret set skulle den fejl ikke koste et mål.

– Beslutningerne skal vi lige have på plads oveni hovederne på spillerne. [Det var] Unødvendigt at vi mister bolden ved 1-0-målet, men det lærer ’TK’ af, han har spillet fremragende for os, og han var en millimeter fra at score i den anden ende, og sådan er fodbold også, sagde David Nielsen efter kampen til Eurosport.

David Nielsen mener, at presset fra omverdenen begynder at sætter sig hos AGF-spillerne, der stadig viser den rette energi til kampene.

– For mig har det ikke noget med energi at gøre. Det har noget med valg at gøre. Energien var der igennem hele kampen, der var en stor vilje fra vores side til at gøre det rigtige og løbe meterne, og der er andre ting, vi kan finde ved det mål ud over energi.

Highlights: OB redder sig og forværrer krisen i AGF

– Der er masser der kan reparere det. Vi kommer til at kapitulere på [Jakob] Breums dribling ind i banen, der er tid nok til at få stødt ud og komme tættere på hans afslutning, og det er ikke godt nok. Det er ikke sådan, at man ikke kan lave en fejl, for der er mange, der kan nå at rette op på den, lød det efter kampen fra David Nielsen.

Selvom AGF og David Nielsen tabte kampen mod OB, fik de hjælp fra SønderjyskE, der slog Vejle på udebane, og dermed er der stadig seks point fra AGF ned til nedrykningsstregen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P