3F Superligaen

Bo Henriksen: Vinder vi de sidste fire bliver vi mestre

Bo Henriksen var efter søndagens kamp mod F.C. København ikke så meget i tvivl om, at københavnerne nok skal smide point nok til, at det danske mesterskab havner i Herning.

Bo Henriksen FC MIdtjylland FCK guldkamp superliga.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Der var søndag topkamp i Superligaen, og selvom det hverken blev til tre point for FC Midtjylland eller F.C. København, så kan københavnerne formentlig bedst leve med det ene point.

Optimismen er dog langt fra forsvundet i Herning, og faktisk føler FC Midtjyllands cheftræner, Bo Henriksen, sig sikker på, at dagens modstander nok skal smide point i de resterende fire kampe.

– Jeg tror på, at det kan lade sig gøre. Hvis vi vinder de sidste fire, så tror jeg, at vi bliver mestre, og det er det, jeg skal have fokus på. Med den form de (F.C. København, red.) er i, og så meget der er at spille om: Hvis vi vinder pokalen, så er femtepladsen også rigtig vigtig, så der er rigtig meget på spil for holdene under, og derfor tror jeg F.C. København får problemer, og det er jo også det, deres form viser, så jeg tror stadig på det, sagde Bo Henriksen efter kampen til TV3+.

Midtjydernes langhårede cheftræner har tidligere på sæsonen talt om gummiben hos F.C. København, og heller ikke søndag var han imponeret over det, han så hos guldkonkurrenterne.

FCK-profil millimeter fra årets kikser: Værste aflevering i min karriere

– Vi spiller god fodbold og presser på. Selvom vi har spillet en pokalkamp for tre dage siden, så er det stadig os, der har flest kræfter. Jeg lægger også mærke til, at der er masser FCK-spillere, der smider sig ned – de tror, de har vundet mesterskabet – De har scoret ti mål i de sidste ni kampe, hvis de bliver ved med det, kan det godt blive spændende.

– Det siger jo sig selv, at hvis de har scoret ti mål i ni kampe og fortsætter med det, så er det jo en gave for os. Vi skal fokusere på det, vi kan gøre noget ved. De er presset nok i forvejen, vi ligner et bedre hold end dem med mere flow. [..] Vi jagter bare, vi skal bare derudaf, for med den formkurve de er inde i, de har vundet en ud af de sidste fire, og hvis de fortsætter med det i de næste fire, så ser det fornuftigt ud, og så handler det om, at vi skal vinde fire, lød kalkulen hos FC Midtjylland-træneren.

Ingen vinder i Superligaens topopgør

Både FC Midtjylland og F.C. København mangler nu at møde AaB, Brøndby, Silkeborg og Randers FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P