Premier League

Newcastle-stjerne giver transferråd til klubben: Hent min bedste ven

Bruno Guimaraes er været en succes siden skiftet til Newcastle, og nu anbefaler brasilianeren Premier League-klubben at hente hans bedste ven.

Bruno Guimaraes Newcastle United Premier League
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix.

Nyrige Newcastle var særdeles aktive i det seneste transfervindue i januar.

Her hentede Premier League-klubben blandt andet Bruno Guimaraes i Lyon, hvilket har vist sig at være en succes, da brasilianeren har lavet flere vitale mål for Newcastle.

I et interview med ESPN giver den 24-årige midtbanespiller nu klubben gode råd til det kommende transfervindue, hvor Guimaraes håber, at Newcastle vil købe hans bedste ven i Lyon, Lucas Paqueta.

– Det ville være min drøm. Paqueta er min bedste ven.

– Vi havde et forhold, ikke kun på banen, men vi var sammen hele tiden udenfor også. Det samme med vores koner. Det var et broderligt forhold, og vi snakker stadig sammen hver dag.

Newcastle-profil sætter kritikerne på plads: Vi bliver ligeså stor som denne klub

– Det ville være rigtig fedt, hvis han kunne komme hertil, men det er ikke noget, som jeg kan gøre alene, siger Bruno Guimaraes.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Newcastle betalte i januar transfervinduet omkring 42 millioner euro for Bruno Guimaraes, hvilket brasilianeren har betalt tilbage med fire scoringer og en enkelt assist i 13 Premier League-kampe.

Udover den 23-årige brasilianer hentede Newcastle også Dan Burn, Kieran Trippier og Chris Wood til klubben. Det har vist sig at være vitale signings, da klubben efter 34 kampe i Premier League ligger på niendepladsen i tabellen med 43 point.

Saint-Maximin: Alle spillere i verden vil til Newcastle

Deres næste kamp i den bedste engelske række er lørdag den 30. april klokken 13:30, når de hjemme på St. James’ Park møder mesterskabsaspiranterne Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P