LaLiga

Marcelo blev historisk: Vi skal fortsætte med at vinde

Real Madrid-anfører Marcelo kunne lørdag løfte det spanske mesterskabstrofæ for 35. gang i klubbens historie, og med sejren blev brasilianeren også selv historisk.

Marcelo Real Madrid historisk
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Med 24 trofæer i sin tid i Real Madrid er brasilianske Marcelo nu den mest vindende spiller i Real Madrids historie.

Det er dog ikke den eneste rekord, den 33-årige brasilianer kan prale af. Efter 16 sæsoner i klubben har han nemlig spillet 545 kampe for klubben, siden han fik debut i januar 2007.

Ikke desto mindre betyder netop dette mesterskab noget specielt for Marcelo Vieira da Silva Júnior.

– Det er det mest fantastiske. Vi har vundet LaLiga som et resultat af hårdt arbejde fra hele holdet. Vi skal fortsætte med at vinde. Det her er resultatet af hårdt arbejde, nydelse, ofre. Vi har formået at vinde med en kombination af alle de faktorer, lyder det fra den brasilianske venstreback.

For Real Madrid og Marcelo bliver de resterende fire kampe i LaLigauden reel betydning. Til gengæld har de allerede onsdag sæsonens indtil videre vigtigste kamp, da de skal forsøge at vende et 4-3-nederlag til Manchester City til videre avancement fra Champions League-semifinalen.

– Det er det bedste, der findes, at kunne fejre med fansene efter at have spillet hjemme. Det er den mest fantastiske ting, man kan opleve som spiller. Det er en fejringens dag, selvom vi er klar over, at vi har en vigtig kamp foran os, men det er ok at fejre og forblive fokuseret og motiveret til kampen på onsdag, lyder det fra Marcelo.

Marcelo kom til Real Madrid i januar 2007, hvor han samtidig forlod hjemlandets Fluminense. De to klubber er de eneste to, han har repræsenteret i sin professionelle karriere.

Midt i mesterskabsfejringen: Én spiller mangler

I denne sæson har Marcelo i høj grad ageret backup for Ferland Mendy på venstre back. Det er således kun blevet til 11 kampe i LaLiga og tre i Champions League. Brasilianeren har kontraktudløb denne sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P