3F Superligaen

Fokuseret AaB’er før medaljekamp: Vi skal have revanche

AaB tabte sidste uge til Silkeborg, og mandag står de to mandskaber igen overfor hinanden. AaB's offensivprofil vil jagte revanche.

Kasper Kusk tror på sejr mod Silkeborg
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Silkeborg slog søndag AaB med 1-2, og mandag står de to hold igen overfor hinanden på JYSK Park i Silkeborg. Står det til AaB’s Kasper Kusk, skal der tre point på kontoen i den svære medaljekamp.

– Vi er et revanchelystent hold. Vi skal ud at vise, at vi kan slå Silkeborg, siger Kusk kort og kontant til AaB’s hjemmeside.

Den 30-årige offensivprofil er ærgerlig over nederlaget til netop Silkeborg i sidste uge og mener ikke, det var helt fortjent.

– Jeg synes ikke, vi fortjente at tabe i søndags. Vi spillede især en rigtig god første halvleg, men Silkeborg var bare mere effektive end os. Men spiller vi, som vi gjorde i søndags, så tror jeg ikke, at vi taber igen, siger Kasper Kusk og fortsætter:

– Omvendt så ved vi også, at det bliver en svær kamp på kunstgræsset nede hos dem. De er gode til at holde fast på bolden og få tingene lagt over på deres præmisser. Men det skal vi kunne håndtere. For vi vil have revanche, og vi går ind til kampen for at vinde.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Blot et enkelt point adskiller de to jyske klubber med Aab forrest i stillingen på tredjepladsen i Superligaens Mesterskabsspil. Der er med andre ord yderst vigtige point på spil i kampen om medaljer.

– Vi ved, at det er en sindssygt vigtig kamp. Men det er alle kampene i Mesterskabsspillet, så det er ikke noget, vi spekulerer yderligere over. Vi tænker bare på, at det er endnu en kamp, der skal vindes, siger Kasper Kusk.

Highlights: Silkeborg fortsætter stimen ude mod AaB

Kampen mellem Silkeborg og AaB spilles som nævnt på mandag, og der er kampstart klokken 19. Du kan se kampen på TV3 Sport.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P