Burnley fuldender comeback – Norwich rykker ned

Burnley kunne lægge afstand til Everton under stregen, mens det var absolut sidste udkald for Norwich.

Burnley vandt over Watford, mens Norwich rykker ned fra Premier League, da de tabte mod Aston Villa.

Burnley kunne med en sejr over Premier Leagues nummer 19 – Watford – lægge et stort pres på nedrykningstruede Everton.

På Vicarage Road var det dog hjemmeholdet Watford, der lagde bedst fra land, da James Tarkowski var uheldig at score selvmål allerede efter otte minutters spil.

I anden halvleg lagde Burnley dog et stort pres på hjemmeholdet, og efter 83 minutter kom den forløsende udligning, da Jack Cork fik alt for meget plads ved bagerste stolpe og uden problemer kunne heade udligningen ind bag Ben Foster.

Bare tre minutter senere blev det også til 1-2 for gæsterne fra Burnley, da Josh Brownhill sikrede alle tre point. Dermed lægger Burnley i hvert fald for en stund afstand til Everton under nedrykningsstregen.

For Watford gælder det nu, at de skal vinde alle sæsonens fire resterende kampe, mens enten Leeds eller Burnley skal tabe alle deres resterende kampe, mens Everton ikke må få mere end højst fem point i deres resterende seks kampe. Dermed ser også Watford ud til at være fortid i Premier League for denne omgang.

Norwich rykker ned

Andet steds var Norwich på besøg hos Aston Villa i Birmingham, og her skulle de have en sejr, hvis de fortsat ville bevare bare et smalt håb om overlevelse.

Håbet om overlevelse for ‘The Canaries’ blev dog slukket lørdag, da Ollie Watkins kort før pausen scorede et lidt heldigt mål til 1-0 for Aston Villa.

I kampens overtid gjorde Danny Ings det til 2-0 or Aston Villa, og dermed er Norwich nu matematisk rykket ned fra Premier League. Med seks nedrykninger er Norwich nu det hold, der er rykket ned flest gange, siden Premier League blev etableret forud for sæsonen 92/93.