Premier League

Tuchel taler ud om udbrændt profil: Han giver ikke op!

Chelsea hentede i sommer Saul Niguez til klubben på en lejeaftale med købsoption fra Atletico Madrid, men opholdet har langt fra været en succeshistorie.

Thomas Tuchel tror fortsat på Saul Niguez
Thomas Tuchel er testet positiv for Covid-19. Foto: REUTERS/Tony Obrien.

Chelsea skrev i sommer under på en lejekontrakt med købsoption med Saul Niguez, som man hentede i Atletico Madrid. Her havde den spanske midtbanespiller store aktier i, at Madrid-klubben hentede LaLiga-mesterskabet hjem.

Men den samme indflydelse, har den spanske midtbanemotor spejdet længe efter i Nord-London.

Her har det haltet med både spilletid og præstationer, men det får ikke Chelsea-bossen, Thomas Tuchel, til at miste håbet for Saul. Det fortæller han på et pressemøde ifølge Metro.

Officielt: United-manager skal være landstræner

Artiklen fortsætter efter reklamen.


– I øjeblikket er det en svær situation for ham personligt, men jeg anerkender, at han ikke giver op. I fodbold er det sådan, at hvis man ikke spiller jævnligt, kan det gå ud over humøret. Det samme gælder i hans tilfælde, men han udstråler fortsat en positivitet, lyder det således fra Tuchel om Saul Niguez.

Klopp efter forlængelse: Min kones beslutning

– Han giver sit alt til træningerne, og det betyder meget, han bidrager til en positiv stemning i omklædningsrummet. Det er desværre sjældent, at jeg har gode nyheder til ham i forhold til om han starter inde. Derfor er det vigtigt, han fortsætter med at knokle på mentalt og fysisk, selvom det ikke er nemt, slutter den karismatiske tyske træner.

Chelsea ligner mere og mere en sikker vinder af tredjepladsen i Premier League, hvor man har seks point ned til Arsenal på fjerdepladsen, mens Liverpool og Manchester City er stukket af i toppen. Her er der henholdsvis 13 og 14 point op til guldfavoritterne.

Tidligere dansk landsholdsspiller straffes med udelukkelse og bøde

Chelsea er dog fortsat med i FA Cuppen, hvor man skal møde netop Liverpool i en pokalrevanche, efter man senest tabte i Carabao Cuppen til de røde fra Merseyside.

Saul har blot spillet 21 kampe for Chelsea på tværs af alle turneringer siden sin ankomst, hvor det er blevet til en enkelt scoring.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P