Premier League

Tidligere dansk landsholdsspiller straffes med udelukkelse og bøde

Den tidligere danske landsholdsangriber Mikkel Beck er blevet straffet som spilleragent. Det medfører en udelukkelse samt bødestraf.

Mikkel Beck er blevet midlertidigt udelukket fra agentarbejde i England
Foto: Søren Steffen/Ritzau Scanpix

Seks måneders udelukkelse fra agentaktiviteter i England samt en stor bøde på 310.000 kroner.

Sådan lyder straffen til den tidligere danske landsholdsangriber Mikkel Beck fra det engelske fodboldforbund. Det skriver eb.dk.

Mikkel Beck var i en periode førsteangriber på det danske landshold, og spillede blandt andet i Middlesbrough, Lille og AaB. Efter karrieren som fodboldspiller sluttede i 2004, blev den blonde dansker siden spilleragent, og det er i det virke, han nu er blevet straffet af det engelske fodboldforbund.

Som spilleragent repræsenterer Mikkel Beck i øjeblikket flere topspillere blandt andet Simon Kjær, Mikkel Duelund, Lucas Andersen, Jens Jönsson og franske Lucas Digne.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Det er i forbindelse med et spillerskifte i 2017, at den nu 48-årige dansker er blevet straffet for at dobbeltrepræsentere både spiller og klub.

Mikkel Beck havde overfor det engelske fodboldforbund oplyst, at han udelukkende repræsenterede Premier League-klubben Brighton i forbindelse med den australske målmand Mathew Ryans skifte fra spanske Valencia i 2017.

Men i følge det engelske fodboldforbund handlede Mikkel Beck på vegne af både spiller og klub, og det er derfor, fodboldforbundet nu har valgt at straffe den danske spilleragent.

Det store lønoverblik: Hvor meget tjener fodboldspillere i løn?

Mikkel Beck har indrømmet fejlen men mener, der er tale om en fejl fra Brightons side.

– Jeg er da irriteret over den suspendering i England, og det samme gælder en række andre agenter, der oplevede præcis det samme problem samme sommer tilbage i 2017 med vores spilleres skifte til den samme klub, skriver han i en sms til eb.dk og fortsætter:

– Brighton har et hav af samme type sager fra den sommer. Klubben var lige rykket op i Premier League og havde åbenbart ikke styr på reglerne, da de fortalte os allesammen, hvordan handlerne skulle laves. Jeg valgte ligesom de andre agenter at stole på, at Brighton kendte reglerne. Det viste sig, at det gjorde de ikke.

Liste: Her er de dyrest-handlede spillere i historien

Det er tilsyneladende ikke første gang, at Mikkel Beck er røget i problemer som spilleragent. Ifølge eb.dk fik han i 2009 inddraget sin licens hos DBU i en periode på tre år og fik samtidig en bøde på 200.000 kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P