Premier League

Officielt: United-manager skal være landstræner

Ralf Rangnick er midlertidig manager i Manchester United. Men nu har den 63-årige tysker sagt ja til at blive landstræner.

Ralf Rangnick skal være landstræner
Foto: REUTERS/Phil Noble.

Ralf Rangnick skal efter denne sæson være landstræner. Det skriver Manchester United på sin hjemmeside.

Det er ellers kun knapt et halvt år siden, tyskeren afløste Ole Gunnar Solskjær som midlertidig manager i Manchester United i december sidste år.

Det er det østrigske landshold, som Rangnick fremover skal stå i spidsen for. Aftalen med Østrig lyder på to års ansættelse, og Rangnick kan blandt andet se frem til at stå overfor det danske landshold, når Danmark møder Østrig i Nations League.

Aftalen med det østrigske fodboldforbund bliver automatisk forlænget med yderligere to år, hvis det lykkedes Rangnick og Østrig at kvalificere sig til EM i 2024.

Den nye aftale som landstræner betyder dog ikke et farvel til Manchester United for Ralf Rangnick.

Udover, at Rangnick først stopper som manager i Manchester United efter sæsonen er færdigspillet, så fortsætter han også som konsulent i Premier League-klubben frem til sommeren næste år.

Medie: Arsenal vil hente denne United-angriber

Manchester United fandt i sidste uge sin permanente manager i form af hollandske Erik ten Hag, der kommer til klubben fra Ajax. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P