Premier League

Medie: Arsenal vil hente denne United-angriber

Den engelske landsholdsspiller er angiveligt en af Arsenals prioriteter i sommerens transfervindue, og London-klubben har sat et større millionbeløb til side for at hente en ny angriber.

Arsenal er angiveligt interesseret i at hente Marcus Rashford i Manchester United.
Foto: REUTERS/Phil Noble.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal har brug for nyt blod i offensiven, og ifølge Football Insider kigger London-klubben nordpå til Manchester United.

Marcus Rashford skulle nemlig være blandt Arsenals udvalgte i jagten på en afløser for Pierre-Emerick Aubameyang, efter angriberens skifte til FC Barcelona.

Der er lagt et større beløb til side i jagten på mindst en angriber-profil. Nærmere bestemt mener Football Insider at vide, at Arsenal har afsat knap 400 millioner kroner (45 mio. engelske pund, red.).

Og der er brug for forstærkninger til Arsenal-offensiven, efter Aubameyangs skifte væk i januar. Premier Leagues nummer fire har nemlig også kontraktudløb denne sommer med de to angribere Alexandre Lacazette og Eddie Nketiah.

24-årige Marcus Rashford har ikke haft sin bedste sæson i Manchester United, hvor det kun er blevet til en plads i startopstillingen i 12 ud af klubbens 35 Premier League-kampe.

Kontrakten mellem Manchester United og Rashford udløber i sommeren 2023, men klubben har en option på et års forlængelse.

Highlights: Ronaldo reddede United – igen

I alt er det indtil videre blevet til 302 kampe og 93 mål for Marcus Rashford i den røde United-trøje.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P