Highlights: Remis mellem Viborg FF og FC Nordsjælland

Viborg FF kunne fredag aften tage et vigtigt skridt mod den kvalifikationsgivende syvendeplads i Superligaen, da FC Nordsjælland gæstede domkirkebyen.

Viborg FF tog hjemme imod FC Nordsjælland

Med en sejr hjemme på Energi Viborg Arena, kunne Viborg FF sikre sig matematisk overlevelse i Superligaen, da FC Nordsjælland gæstede.

I samme ombæring kunne de grønblusede spille sig markant tættere på at sikre 7. pladsen, der giver mulighed for et europæisk kvalifikationsspil.

Sen scoring: AC Horsens stryger til tops i NordicBet-ligaen

Kampen endte 1-1 efter to sene scoringer fra Viborgs Clint Leemans og FCN’s Daniel Svensson.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Men gæsterne fra Farum var bestemt i det bedste spillehumør. Efter første halvleg var det dem, der noterede sig for flest farlige angreb og chancer.

Anden halvleg var lidt det samme billede, selvom Viborg kom mere frem på banen. Dog fik hjemmeholdet tilkæmpet sig et straffespark, som efter et VAR-tjek blev tildelt de grønblusede. Clint Leemans eksekverede sikkert og bragte dermed klubben på sejrskurs.

FCN udlignede blot syv minutter efter, da Daniel Svensson fik headet 1-1 målet ind.

Brøndby-boss om komet: Han er én af de bedste angribere!

Se highlights fra kampen efter reklamen.

Viborg FF – FC Nordsjælland 1-0 (Clint Leemans, ’77):

Viborg FF – FC Nordsjælland 1-1 (Daniel Svensson, ’84):