Dansk Fodbold

Frustreret Uhre om måltørke: Vil ikke lade sig stresse!

Mikael Uhre har endnu ikke scoret for sin nye amerikanske klub, Philadelphia Union, som han skiftede til i januar. Det vækker en del bekymring hos danskeren.

Mikael Uhre
Foto: Dan Hamilton/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix

27-årige Mikael Uhre skiftede i vinter Brøndby IF ud med MLS-klubben Philadelphia Union. Men opstarten i den amerikanske klub har budt på et længere skadesforløb og en mindre måltørke.

Noget, der til dels frustrerer den lynhurtige angriber. Sådan lyder det i et interview med The Philadelphia Inquirer.

Efter gennembrud: Brøndby forlænger med talentfuld angriber

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Selvfølgelig er det altid frustrerende. Du er angriber, og du vil gerne score mål. Men det er også vigtigt ikke at stresse for meget over det, forklarer han således.

Uhre blev kastet for hurtigt i aktion af den nye arbejdsgiver, som resulterede i en skade. Sidenhen er den danske spydspids så kommet tilbage på holdkortet, men har har det haltet med målene fra Uhre. Han har spillet små 300 minutter i fem kampe, hvor han ikke har scoret.

Medie: Dansk landsholdsspiller afviser kontrakt – Brøndby lurer i kulissen

– Man er nødt til at opbygge tingene, og man skal ikke gå for hurtigt frem og undgå at blive alt for frustreret, fordi der kommer til at være noget, som man mangler, når man ikke har spillet i fire måneder, siger Uhre, der henviser til den seneste kamp, han spillede for Brøndby IF i den danske Superliga tilbage i december måned.

Mikael Uhre og Philadelphia Union er dog fortsat etter i den bedste amerikanske række, hvor de har tre point ned til forfølgerne fra New York Red Bulls.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P