3F Superligaen

Efter gennembrud: Brøndby forlænger med talentfuld angriber

Brøndby IF har valgt at forlænge kontrakten med unge Mathias Kvistgaarden, der for alvor har etableret sig i angrebet hos de forsvarende danske mestre.

Mathias Kvistgaarden forlænger med Brøndby IF
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det er netop blevet officielt på Brøndby IF’s hjemmeside, at man har valgt at forlænge kontrakten med den 20-årige Mathias Kvistgaarden.

Kvistgaarden har gang i en regulær gennembrudssæson på Vestegnen, hvor han mere eller mindre har spillet sig på holdet blandt førstevalgene på toppen.

Det er en forlængelse, som den unge angriber er godt tilfreds med.

Brøndby-profil om anførerbind: Folk kigger min vej

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Jeg er sindssygt glad for at forlænge med Brøndby. Jeg havde jo håbet på fra starten af, at jeg kunne få spillet en masse, så jeg kunne få gjort aftalen en lille smule længere. Så jeg er sindssygt glad og stolt over forlængelsen, og jeg glæder mig til fremtiden på det her hold, lyder det således fra Kvistgaarden, der er et produkt at Brøndbys Masterclass-projekt.

Medie: Dansk landsholdsspiller afviser kontrakt – Brøndby lurer i kulissen

Han fortæller endvidere, at kontrakten afspejler, at klubben har en stor tiltro til ham. Derfor har han valgt at forlænge frem til sommeren 2025.

– Jeg har fået at vide, at jeg har gjort mig fortjent til det og vist mig mig godt frem til træning og i kampe. Og jeg kan mærke, at trænerteamet tror på mig, og det er jeg virkelig glad for og taknemmelig over. Nu ved jeg, at jeg skal være her i længere tid, så nu er jeg endnu mere opsat på at buldre fremad, slutter han.

Brøndby IF møder Randers FC på udebane på søndag kl. 16:00. Du kan se kampen på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P