3F Superligaen

Medie: Dansk landsholdsspiller afviser kontrakt – Brøndby lurer i kulissen

På papiret virker det som en utopisk drømmehandel, men nu har en tidligere Brøndby-profil afvist kontrakten i Udinese og kan dermed bane vejen for et skifte hjem til vestegnen.

Niels Frederiksen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I Brøndby IF har man angiveligt blikket rettet mod den italienske Serie A, nærmere defineret Udinese.

Her skulle 31-årige Jens Stryger Larsen være én af de store transfers, som sportdirektøren Carsten V. Jensen har omtalt og som man gerne vil hente hjem til de blå-gule.

Ambitionerne fejler i hvert fald ikke noget, hvis man skal tro B.T.’s podcastformat ‘Transfervinduet’.

Havregryn og morgenkaffe: Jansson tager nye metoder i brug for at holde Eriksen i Brentford

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Stryger Larsen har været i Udinese de sidste fem sæsoner, men har kontraktudløb til sommer, hvilket er netop den situation, der får de forsvarende danske mestre til at melde sig ind i kampen om den danske landsholdsspiller, forlyder det.

’CV’ om landsholdsspiller til Brøndby: Kunne være et rigtig godt fit

Det kræver dog en stor og tung lønpose, såfremt backen skal hentes hjem til vestegnen. Han har nemlig afvist kontrakten i Udinese, da han drømmer om en forbedret kontrakt.

Ikke desto mindre må spilletiden ligeledes spille en stor rolle for Stryger Larsen, der i denne sæson har været henvist til bænken i størstedelen af kampene.

Brøndby-profil forholder sig tavs om fremtidsplaner

Den Brøndby-udviklede Jens Stryger Larsen brød igennem i klubben tilbage i 2009/2010-sæsonen, inden FC Nordsjælland hentede ham til Farum i 2013.

Derefter gik turen til østrigske Austria Wien i 2014, mens Udinese hentede ham til i 2017. Den alsidige backspiller har spillet 47 landskampe for Danmark.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P