Premier League

Chelsea-chef ærgrer sig: Vi er bundet på hænder og fødder!

Chelsea leder efter en ny ejer til klubben, efter Roman Abramovich har sat London-klubben til salg. Det betyder for nuværende, at de ikke må handle på transfermarkedet.

Thomas Tuchel er ærgerlig over, han ikke kan handle nye spillere til Chelsea
Foto: Ritzau/Scanpix.

Chelsea er på jagt efter en ny klubejer, efter Roman Abramovich har sat London-klubben til salg. Men de mange sanktioner, der er givet, betyder samtidigt, at Chelsea er sat tilbage i forhold til at handle nye spillere til klubben.

Derfor er det blevet besværligt for Chelsea-manager, Thomas Tuchel, at reelt indgå nogle aftaler med potentielle spillere. Det ærgrer Tuchel, der indrømmer, at det er konkurrenceforvrængende.

– Så snart vi kan handle, vil vi forsøge at vende tingene rundt, så vi kan vende situationen fra at være en ulempe til måske at blive en fordel, lød det således fra Thomas Tuchel til mediet The Guardian.

Medie: Dansk landsholdsspiller afviser kontrakt – Brøndby lurer i kulissen

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Den karismatiske tyske cheftræner indrømmer dog, at det for tiden er vanskeligt at være specielt aktive på transfermarkedet. For selvom det er tilladt at føre samtaler med transferemner, er det ikke en mulighed at forhandle med dem og deres agenter. Det gør hele processen svær ifølge ham.

– Under normale omstændigheder ville vi allerede have kontaktet nogle spillere og forhørt os om deres situation. Lige nu er vores hænder bundet, vi kan stadig føre samtaler med potentielle spillere, men vi kan ikke handle, slutter han.

Havregryn og morgenkaffe: Jansson tager nye metoder i brug for at holde Eriksen i Brentford

Udover transferforbuddet, og det faktum at Abramovich slet og ret ikke må tjene noget som helst på Chelsea-aktivet, da alt er indefrosset, er Chelsea også sanktioneret således, at de ikke må sælge billetter til deres hjemmekampe til andre end dem, der holder sæsonkort.

Chelsea møder Manchester United på Old Trafford i aften kl. 20:45. Se kampen på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P