Bundesligaen

Stuttgart forlænger med dansk midtbanespiller

I sommer var han rygtet hjem til F.C. København, men nu har Nikolas Nartey i stedet underskrevet en kontraktforlængelse i VfB Stuttgart.

Nikolas Nartey forlænger sin kontrakt med Bundsligaklubben VfB Stuttgart
Foto: VfB Stuttgart

Et kontraktudløb til sommer er nu blevet vekslet til tre år mere i tyske VfB Stuttgart.

22-årige Nikolas Nartey har skrevet under på en forlængelse med den tyske traditionsklub, og det er et tegn på tillid fra klubben, vurderer den danske midtbanespiller.

– Jeg glæder mig meget over kontraktforlængelsen. Det viser mig, at klubben stoler på mig, og det er en dejlig følelse, siger Nartey til klubbens hjemmeside.

Den danske U21-landsholdsspiller nåede at få debut for Stuttgart i oktober, inden han løb ind i en længere skadesperiode, der fortsat holder ham ude.

– Specielt efter min skade og igennem min genoptræning har det været rigtig godt (med tillid fra klubben, red.). Det er jeg meget taknemmelig for. Sammen med de ansvarlige i VfB Stuttgart har vi lagt en glimrende plan for mig, lyder det fra Nartey.

Den 22-årige dansker kom til Stuttgart fra 1. FC Köln i 2019, men i den første sæson blev han lejet ud til 2. Bundesligaklubben Hansa Rostock, mens han i sidste sæson var lejet ud til SV Sandhausen – ligeledes fra den næstbedste tyske række.

Medie: FCK har forhørt sig på Bundesliga-dansker

Der var derfor tale om en reel debut for Stuttgart, da han den 2. oktober sidste år fik de sidste 14 minutter i 3-1-sejren over Hoffenheim.

Nartey har en fortid som ungdomsspiller i AB og F.C. København, mens hans bror Noah Nartey gør sig på U17-holdet i Brøndby IF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P