LaLiga

På vej videre – Suarez hinter exit fra Atlético

Luis Suarez har kontraktudløb i Atlético Madrid denne sommer, og nu er han selv med til at skabe rygter om et farvel til den spanske hovedstadsklub.

Luis Suarez Atletico Madrid LaLiga
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Luis Suarez er lige nu 21 kampe fra at få en plads blandt legenderne i Atlético Madrid.

Udenfor hjemmebanen Wanda Metropolitana har alle spillere, der har spillet over 100 kampe for klubben, en plade i fortovet med deres navn indgraveret til evigt minde om tiden hos holdet, der lidt endnu er regerende spanske mestre.

Listen over legender indeholder lige nu 152 spillere, men det er langt fra sikkert, at Luis Suarez også får plads på den eftertragtede liste.

Det har fået Atlético-fans til at starte hashtagget #UnaPlacaParaSuarez eller ‘En plade til Suarez’.

Det fik tirsdag aften den uruguayanske angriber, der med 21 mål havde en stor andel i Atlético Madrids mesterskabe i sidste sæson, til at lægge en video på twitter, hvor han takkede for støtten, men ordlyden har fået fans til at tolke hans besked som et farvel til klubben.

– Mange tak til jer alle for jeres kærlighed og støtte ALTID. Jeg takker jer af hjertet for jeres #, lød det således fra Suarez.

Det er særligt ordet ‘altid’ med versaler, der har fået folk til at tolke beskeden som en slags farvel.

Medie: Dansker vil hente Luis Suárez

Luis Suarez’ rolle i Atlético Madrid har ændret sig siden den 16. februar, hvor han kun har været at finde i Diego Simeones startopstilling to gange, mens han otte gange har taget plads på bænken.

Med bare fem kampe tilbage af sæsonen vil det kræve en kontraktforlængelse, hvis Suarez skal have en af de eftertragtede plader foran Wanda Metropolitano.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P